VOORGERECHTEN EN SOEPEN
1 liter Tomatenroomsoep met kippengehaktballetjes 5,50
1 liter dagsoep 5,50
Kaaskroket (2st) met fris slaatje en citroen 10.50
Garnaalkroket (2st) met fris slaatje en citroen 15.50
Rundscarpaccio klassiek afgewerkt 15.50
Scampivlinders met jambalaya of curryroom
Voorgerecht 5 stuks 14.50
Hoofdgerecht 8 stuks 19.50
Gegratineerde coquilles met fijne prei,
grijze garnalen en witte wijn saus (voor in de oven)
Voorgerecht 15.50
Hoofdgerecht 22.50
SALADES
Met krokant spek en grijze garnalen en pesto 15.50
Met scampi’s en gerookte zalm en cocktailsaus 15.50
Met geitenkaas en rozijntjes en
geroosterde pitjes en honing 11.50
KINDERGERECHTEN
Kinderspaghetti 5.50
Kindervidee met puree en appelmoes 6.50
Verse groentelasagne 6.50
Mini chocomousse 4.00
HOOFDGERECHTEN
Witloof in een jasje van gerookte zalm
met scampivlinders tongrolletjes, fijne prei, witte wijn saus (in de oven) 20,50
Vidée van fazantborst filet, boschampignons,homemade gehakt balletjes 20,50
Traag gegaard haasje van Speenvarkenmet graanmosterdsaus 20,50
Met een keuze uit:
•Met gebakken witloof en aardappelschijfjes
•Winterse groentenstoemp
Ambachtelijk groentelasagne met verse pasta 10,50
Wok met fijne groentjes, curryroomsaus en pasta 16,50
•Vegetarisch met tofureepjes
•Kippenreepjes
•Scampivlinders (6 stuks)
DESSERTEN
Rustiek appeltaartje met zoute karamel en casonade suiker 6.50
Chocolademousse 5.00
Moulleux (250 graden 8 min) 6.50
Cheesecake met speculoosbodem 5.50